Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Smiley, șocat după ce a 'pierdut permisul' pentru trei luni: Ce l-au pus să facă polițiștii

facebook.com
Smiley

Smiley, șocat după ce a 'pierdut permisul' pentru trei luni: Ce l-au pus să facă polițiștii

Smiley va fi doar pieton pentru următoarele trei luni, având permisul suspendat după ce a depășit limita de viteză. Artistul a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat atunci când a fost oprit de agenţii de la Poliţia Rutieră.

Smiley aruncă bomba după ce a rămas fără permis pentru trei luni. Artistul, pe numele real Tiberiu Andrei Maria, a rămas fără carnetul de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost prins de poliție cu 50 km/h în plus față de maxima legală! Nu este însă prima dată când artistul rămâne fără permis, asta deoarece în 2014 a fost prins conducând cu 177 km/h și atunci a fost amendat cu câteva sute de lei, iar carnetul de conducere i-a fost reţinut pentru 90 de zile, iar în 2012 a fost implicat şi într-un accident în apropierea Capitalei, când maşina sa a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac.

„Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor” , a transmis Smiley, potrivit romaniatv.net.

Smiley a plecat în vacanţă alături de soția sa, Gina Pistol, și de fiica lor, Josephine, în Delta Dunării. Artistul a postat mai multe imagini în timp ce se plimbă cu barca pe Dunăre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.