Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui Mircea Badea, plângere penală la Parchetul din Iași: 'Acum e rândul justiției să pună capăt înșelătoriei'. Ce a pățit Carmen Brumă

Instagram
carmen brumă

Soția lui Mircea Badea, Carmen Brumă, a depus o plângere împotriva unor site-uri care s-au folosit  de imaginea ei pentru a promova rețete și produse de slăbit.

„Toate „știrile" de pe FB în care eu promovez produse de slăbit sunt minciuni! Mâine vă arăt plângerea penală pe care o voi depune prin avocații mei! Impostorii au site-ul îneregistrat în Rusia și o firmă cu multe datorii la Stat în Iași! Vă rog nu vă lăsați înșelați! Din respect pentru cei care mă urmăresc, voi folosi toate mijloacele juridice pe care Statul român mi le pune la dispoziție pentru a opri această înșelătorie! Nu fac asta pentru bani, vreau doar să nu se mai folosească de imaginea mea pentru a păcăli oamenii!", a anunțat Carmen Brumă pe Facebook.

Niculae Bădălău, despre episodul 'Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea': 'Niciun regret! Am explicat și o mai explic o dată'

Ulterior, Brumă a postat și plângerea penală pe contul de Instagram, cu următorul mesaj: „ASA CUM AM PROMIS! Aceasta este plangerea penala pe care am depus-o astazi prin avocatii mei impotriva celor care se folosesc ilegal de numele meu pentru a vinde produse de slabit de care nu am auzit in viata mea si care pot pune in pericol sanatatea multor oameni!
CE A DEPINS DE MINE, AM FACUT, PE CHELTUIALA MEA SI FARA A CERE DESPAGUBIRI FINANCIARE!
Acum e randul justitiei sa puna capat inselatoriei! #justice#fightforyourrights”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.