Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soții Klaus și Carmen Iohannis, moment de cumpănă: Data la care se poate schimba totul

klaus iohannis carmen iohannis

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia va judeca în 12 ianuarie dosarul în care locatarii a două apartamente din imobilul de pe strada Bălcescu nr.29 din Sibiu, ce s-a aflat în proprietatea familiilor Iohannis şi Baştea, încearcă să redevină proprietari ai locuinţelor respective, pe care le cumpăraseră în anii 90 de la Statul Român în calitate de chiriaşi.

'CA Alba Iulia judecă recursul declarat de Baştea Rodica împotriva hotărârii Tribunalului Sibiu, care a admis cererea de revizuire formulată de locatarii celor două apartamente. Termenul de judecată stabilit de instanţă este 12 ianuarie 2017', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instanţei, Cosmin Muntean.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

Potrivit soluţiei pronunţată în acest caz de Tribunalul Sibiu în octombrie 2016, postată pe Portalul instanţei, a fost admis apelul formulat de locatarii revizuenţi în contradictoriu cu intimaţii Rodica Baştea, în calitate de moştenitor al defunctului Ioan Baştea, Klaus şi Carmen Iohannis, Statul Român, prin Consiliul Local al municipiului Sibiu, şi SC Urbana SA.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

'Schimbă în tot sentinţa civilă nr. 6.700/07.10.1999 pronunţată de Judecătoria Sibiu în dosar nr. 4979/1999 şi procedând la o nouă judecată în fond: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamanţilor BAŞTEA RODICA, în calitate de moştenitor al defunctului Baştea Ioan, JOHANNIS KLAUS WERNER şi JOHANNIS CARMEN GEORGETA invocată de pârâţi. Respinge acţiunea civilă formulată de reclamanţii BAŞTEA RODICA în calitate de moştenitor al defunctului Baştea Ioan, JOHANNIS KLAUS WERNER şi JOHANNIS CARMEN GEORGETA împotriva pârâţilor ANTONESCU ELISABETA, OARGĂ IOAN ADRIAN, OARGĂ ANCUŢA STELUŢA, OARGĂ IOAN - în calitate de succesori ai defunctei OARGĂ ANA, STATUL ROMÂN PRIN CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPILUI SIBIU şi SC URBANA SA, ca fiind formulată de persoane lipsite de calitate procesuală activă', se menţionează pe portalul instanţei.

Citește și: GAFĂ de zile mari a unei prezentatoare: A rămas în sânii goi, în fața telespectatorilor / VIDEO NECENZURAT

Procesul de revizuire a debutat, potrivit informaţiilor de pe portal, în anul 2009, la Judecătoria Sibiu, iar apelul a ajuns la Tribunalul Sibiu, unde cauza a fost suspendată în noiembrie 2010 până la soluţionarea procesului aflat pe rolul Curţii de Apel Braşov.

Pe rolul Tribunalului Sibiu mai există un dosar în legătură cu acelaşi imobil, în care Rodica Baştea a deschis o acţiune contra statului român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.