Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT: Bărbat din Bucureşti, reţinut după ce şi-a omorât soţia. În 1995 îşi omorâse şi precedenta soţie

rt.com
crima

Procurorii au reţinut, miercuri, un bărbat de 51 de ani, pentru omor calificat, după ce şi-ar fi ucis soţia. 

El se afla în stare de recidivă, după ce, potrivit unor surse judiciare, în 1995 îşi omorâse o altă soţie. Bărbatul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. 

"În fapt, în seara de 10 octombrie 2017, Serviciul Omoruri a fost sesizat că la o adresă din Bucureşti, sector 3, a fost găsită decedată o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violenţă. Având în vedere acest aspect, procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti ai Serviciului Omoruri, Serviciului Criminalistic şi medic legist s-au deplasat la faţa locului unde au efectuat cercetarea, investigaţii şi audieri în vederea stabilirii situaţiei de fapt", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri AGERPRES. 

La examinarea medico-legală externă au fost observate multiple leziuni de violenţă, cadavrul fiind ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. 

Cercetările efectuate au stabilit că între victimă şi soţul acesteia aveau loc frecvente certuri. Din data de 9 octombrie victima nu a mai fost văzută şi nici nu a intrat în contact cu vreo persoană, ulterior fiind găsită decedată. 

"Din datele şi probele administrate s-a conturat ipoteza că principal suspect în această cauză este soţul victimei, dispărut de la domiciliu. S-a reliefat posibilitatea ca acesta să se afle într-o zonă a graniţei de sud a ţării, iar în colaborare cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, bărbatul a fost depistat. Ulterior, suspectul, de 51 de ani, a fost condus la audieri, la sediul Poliţiei Capitalei", se arată în comunicat. 

Parchetul Tribunalului Bucureşti l-a reţinut pe inculpat, sub aspectul săvârşirii, în stare de recidivă, a infracţiunii de omor calificat, de către o persoană care a mai comis anterior o infracţiune de omor asupra unui membru de familie, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.