Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT Doi minori au fost găşiţi în imobilele unui bărbat iar acest a fost deja reţinut

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi minori instituţionalizaţi au fost găsiţi în imobile aparţinând unui bărbat de 52 de ani din judeţul Călăraşi, care este reţinut pentru lipsire de libertate şi infracţiuni la viaţa sexuală, anunţă AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi transmis, sâmbătă, AGERPRES, bărbatul din localitatea Fundeni Frunzăreşti, depistat în urmă cu o zi, este principalul suspect în cazul unui dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

"În fapt, pe baza informaţiilor colegilor din cadrul Poliţiei Capitalei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat în locuinţa suspectului un minor şi la o adresa din Bucureşti un alt minor, ambii instituţionalizaţi, despre care, din primele verificări, există indicii că ar fi victime ale celui în cauză", se precizează în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Bianca Ghiveci, a declarat pentru AGERPRES că cercetările în acest dosar continuă cu suspectul în stare de reţinere.

Poliţiştii urmează să-i audieze şi pe cei doi minori, în prezenţa unui psiholog de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.