Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Social-democrații îi acuză pe liberali că îi batjocoresc pe români calificându-i ca fiind proști și leneși

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea draghici

PNL crede că românii adevărați sunt săraci, proști și nu merită mai mult respect.”, susține deputatul PSD, Mircea Drăghici,. Acesta consideră că prin declarațiile diferiților reprezentanți ai PNL prezenți în studiourile TV, liberalii nu fac altceva decât să îi desconsideră total pe români.

Mircea Drăghici arată situația particulară a Violetei Vijulie care a fost prezentă la Antenei 3 și care a vorbit de români ca fiind ”săraci și fără educație”. Cum acest caz nu ar fi singular, concluzia deputatului PSD e aceea că PNL e un partid care îi tratează pe români fără respect și cum așa se comportă cu ei acasă e foarte clar că nu îi va trata cu mai mult respect în Europa:

Vezi și: PSD a reactivat celebrele departamente: prezintă cifrele guvernării PSD

”Este revoltător să vedem, din nou, că membrii PNL îi desconsideră pe românii obișnuiți. Aseară, la Antena 3, Violeta Vijulie a lansat un atac jignitor la adresa românilor patrioți care muncesc din greu și care au fost etichetați drept "săraci și fără educație" doar pentru că au participat la mitingul de susținere a PSD. Acest limbaj arată cât de puțin le pasă celor din PNL de românii care trăiesc și muncesc în România. Nu e de mirare că au tăiat pensiile și salariile când au fost la guvernare și că sunt gata să o facă din nou dacă vor reveni la conducerea țării.

Un partid ca PNL, fără respect la adresa românilor, nu are cum să se lupte pentru mai mult respect în Europa. Ei perpetuează același dublu standard prin care românii sunt tratați ca cetățeni inferiori, de mâna a doua.

PSD este partidul României reale și vom lupta mereu pentru a vă oferi mai mult decât PNL, USR-PLUS și Iohannis la un loc. Mai mult respect și mai multă prosperitate. Pentru că românii merită mai mult în Europa!”, susține deputatul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.