Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Societatea Civilă Românească anunță susținerea candidaturii lui Neculai Onțanu la Primăria Sectorului 2

Facebook
partidul ader

ADER anunță prin intermediul unui comunicat de presă că Federația "Societatea Civilă Românească" semnat un protocol pentru susținerea candidaturii lui Neculai Onțanu pentru funcția de primar al Sectorului 2:

”Astăzi 19.08.2020 a avut loc Ceremonia de semnare a Protocolului de susținere, de către Federația "Societatea Civilă Românească" a candidaturii domnului Neculai Onțanu pentru funcția de Primar al Sectorului 2 și a propunerilor de consilieri ai Consiliului local din partea Alianței electorale formată din partidele ADER și PPU(social liberal). Neculai Onțanu a adresat solicitarea tuturor cetățenilor sectorului 2, indiferent că sunt membri sau simpatizanți ai PSD sau PNL, PRO ROMÂNIA, PRM, ALDE sau a altor partide să susțină candidatura sa la funcția de Primar al Sectorului 2. Neculai Onțanu a arătat că miza acestor alegeri nu este dacă câștigă un partid sau altul, un candidat sau altul, ci este miza dezvoltării, după ce actuala conducere a Primăriei a abandonat 4 ani sectorul. El a menționat că după 4 ani pierduți, o altă variantă ar constitui-o alți 4 ani pierduți, adică 8 ani din viața noastră. El este încrezător în victorie, pentru că are susținerea majorității locuitorilor.

Neculai Onțanu, a arătat că vrea să demareze imediat după alegerile din 27 septembrie un amplu program de igienizare și curățenie, întrucât sectorul arată din păcate rău. A arătat că vrea să finalizeze reabilitarea termică a tuturor blocurilor, vrea să redea pentru locuitorii sectorului Centrul Sf. Pantelimon și celelalte  6 centre sociale de educație și sănătate, cu toate activitățile care se desfășurau în acestea. Să reia cel mai mare sistem de burse sociale și de merit pentru elevii Sectorului și să instituie Premiul “Excelență în Educație” pentru recompensarea performanțelor educaționale ale cadrele didactice.  Să construiască 15 creșe noi pentru copii în toate zonele sectorului. Împreună cu Primarul General al Capitalei să construiască pasajele supraterane peste calea ferată de pe Șoseaua Petricani, Andronache și Baicului. Să repună în funcțiune pentru populație, toate cele 20 de fântâni cu apă potabilă, de mare adâncime, să repornească și să dezvolte Sistemul video integrat de protecție a populației împotriva furturilor, actelor de huliganism și a altor infracțiuni. Să construiască noi săli de sport la școlile generale, liceele și colegiile naționale din sector.

Hotărârea sa, a arătat Neculai Onțanu, este ca împreună cu consilierii săi, prin muncă și hărnicie să facă viața fiecăruia mai bună și să ne bucurăm împreună că trăim într-un sector frumos.”, se spune în comunicatul remis stiripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.