Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferi sub influenţa drogurilor şi alcoolului, descoperiți în trafic de polițiștii maramureșeni

Poliţiştii au desfăşurat de la începutul lunii iulie 26 de testări ale şoferilor pentru consum de droguri şi 148 de testări pentru consum de alcool, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu.

Potrivit acesteia, în total au fost 340 de contravenţii constatate, din care 155 pentru viteză şi 5 pentru consum de alcool la volan. În cele trei zile ale acţiunii au fost reţinute 60 de permise, cele mai multe, 28, fiind pentru depăşirea vitezei legale, respectiv cinci pentru alcool. Infracţiuni rutiere au fost în total 16 (droguri - 3, alcool - 11).

"În data de 03.07.2022,ora 01:48, lucrătorii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism pe str. Gheorghe Şincai din municipiul Baia Mare. Şoferul a fost testat cu aparatul AquilaScan WDTP-10, care a indicat rezultat pozitiv (...). Totodată, acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge şi urină. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului şi a substanţelor psihoactive", a spus Cecilia Grozavu, potrivit Agerpres.

De asemenea, lucrătorii Formaţiunii Rutiere Borşa au oprit pentru control un autoturism pe strada Victoriei din Borşa.

"S-a făcut testarea şoferului cu aparatul AquilaScan WDTP-10, care a indicat rezultat pozitiv (...). Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Borşa, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge şi urină. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive", a menţionat Cecilia Grozavu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.