Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferiţă salvată din autoturismul răsturnat de un pompier aflat în timpul liber

Ziua de Constanta
accident

O femeie din Alba care s-a răsturnat miercuri cu maşina pe un câmp a fost scoasă din autoturism, până la ajungerea forţelor de intervenţie, de către un pompier militar aflat în timpul liber, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alexandru Crişan, a informat că Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs miercuri pe raza localităţii Şard. Potrivit informaţiilor preliminare, era vorba despre un autoturism răsturnat şi, posibil, o persoană rănită.

"Până la ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, persoana, de sex feminin, a fost extrasă din autoturism de către un coleg aflat în timpul liber, conştientă", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

Echipajul medical trimis la locul producerii evenimentului rutier i-a oferit şoferiţei asistenţă medicală, iar pompierii militari au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI şi deconectarea bornelor maşinii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.