Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul din Brăila care a blocat traficul pe DN 7, amendat şi lăsat fără carnet pentru 4 luni

europafm.ro
amenda politie

Tânărul din Brăila care a blocat, marţi după-amiază, cu maşina pe care o conducea traficul rutier pe Valea Oltului a fost amendat cu 2.320 de lei şi permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioadă de patru luni, au informat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu, a precizat că bărbatul a fost sancţionat pentru mai multe nereguli, între care conducere agresivă şi nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Brăila. Acesta a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul pentru depistarea consumului de substanţe psihoactive, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ.

Pentru depăşire neregulamentară, refuz de legitimare, conducere agresivă şi nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.320 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 120 de zile", a transmis reprezentanta Poliţiei Vâlcea.

Marţi după-amiaza, şoferul din Brăila a fost imobilizat de poliţişti şi dus la sediul poliţiei după ce ar fi depăşit o coloană de maşini ce aşteptau în zona Cornet, unde efectuau lucrări cei de la Drumurile Naţionale şi, nervos că nu-l lasă să treacă, s-a luat la ceartă cu drumarii, perturbând astfel de tot traficul rutier. Mai mult, la sosirea agenţilor de poliţie, tânărul a refuzat să coopereze cu aceştia, s-a închis în maşină şi a plecat, fiind prins după câţiva kilometri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.