Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul tractorului care a omorât un copil de 5 ani a fost reținut pentru 24 de ore

obiectivbr.ro
politist-politia-romana

Şoferul tractorului implicat în accidentul din comuna teleormăneană Plopii-Slăviteşti în care un copil de 5 ani a murit a fost reţinut pentru 24 de ore, anunţă, duminică, IPJ Teleorman, conform Agerpres.

"Faţă de conducătorul vehiculului agricol a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman", precizează IPJ Teleorman.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, după ce o maşină a încercat să evite coliziunea cu un tractor şi s-a răsturnat, pe DJ 612, în comuna Plopii-Slăviteşti. Maşina era condusă de un bărbat de 21 de ani, iar tractorul care tracta două remorci era condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În accident a murit un copil de 5 ani, iar două femei, de 39 şi 23 de ani, au fost rănite, toţi fiind din comuna Moşteni, judeţul Teleorman.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt", a informat IPJ Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.