Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul unui autotren încărcat cu cereale a murit după ce a intrat în coliziune cu un alt tir, pe DN 2A

Foto news.ro
accident tir A1

Şoferul unui tir încărcat cu cereale a murit după ce autovehiculul s-a răsturnat în urma intrării în coliziune cu un alt autotren, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 2A, în accidentul rutier fiind implicat şi un autoturism, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

Conducătorul autoturismului a fost rănit uşor şi a fost transportat la spitalul din Hârşova.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", la faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii şi un echipaj SMURD de la Staţia Hârşova, descarcerarea şi un alt echipaj SMURD de la Detaşamentul Fripis din municipiul Constanţa, precum şi un echipaj de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că impactul s-a produs între două ansambluri rutiere, formate din cap tractor şi semiremorcă, unul oprit, iar celălalt condus de un bărbat, de 60 de ani, şi un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani. În urma accidentului rutier, bărbatul de 60 de ani a decedat, iar cel de 22 de ani a fost uşor rănit", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt făcute sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.