Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitare neobișnuită. I-a cerut lui Iohannis stiloul cu care semnează documentele oficiale. Reacția Președinției

iohannis consultari

Solicitare neobișnuită a unui constănțean către Klaus Iohannis. Bărbatul a creat o mică controversă după ce a cerut președintelui Klaus Iohannis un cadou cu totul special: unul dintre stilourile cu care acesta semnează documentele oficiale.

Cetățeanul, descris drept "profund impresionat de înălțimea mandatului" lui Klaus Iohannis, a îndrăznit să facă această cerere cu ocazia zilei sale de naștere.

După ce a formulat solicitarea sa, bărbatul susține că a fost tratat cu indiferență și chiar cu lipsă de respect de către reprezentanții de la Palatul Cotroceni.

În momentul în care a încercat să obțină un răspuns la cererea sa, telefonul i-a fost închis în nas, relatează replicaonline.ro.

Bărbatul a scris două scrisori Administrației Prezidențiale

Semnatarul scrisorii a menționat că își sărbătorește ziua de naștere pe 6 ianuarie și că îşi doreşte un cadou din partea președintelui.

"Am simțit că a venit momentul să vă împărtășesc o dorință simbolică, mai ales că pe 6 ianuarie, sărbătoresc ziua de naștere. Înțeleg pe deplin că semnarea actelor oficiale este o responsabilitate solemnă și că stiloul folosit pentru aceste momente este un obiect de o importanță deosebită. Cu respect și admirație pentru munca dumneavoastră, aș dori să vă rog frumos să-mi îndepliniți această dorință modestă de a primi ca dar unul dintre stilourile pe care le utilizați în semnarea actelor oficiale".

După 45 de zile, când a văzut că nu primește niciun răspuns de la Administrația Prezidențială, bărbatul a revenit cu o scrisoare.

"Au trecut cele 45 de zile, iar pentru a afla statusul petiției, zile la rând, am sunat la administrația prezidențială, fără să răspundă absolut nimeni la cabinetul domnului Gabriel Cristian Pișcociu, Consilier de Stat. În final, a răspuns o doamnă.

„Bursc mi-a închis telefonul”

Aceasta m-a întâmpinat cu o atitudine obraznică și lipsă de receptivitate, care nu doar că refuză să răspundă la telefoanele și cererile mele, dar nici măcar nu a îndrăznit să înmâneze petiția către dumneavoastră (este ceea ce am dedus din discuția cu dânsa). Brusc mi-a închis telefonul."

"Nu este normal ca aceasta să-mi închidă telefonul în nas în timpul conversației. Este un gest considerat nepoliticos și lipsit de respect (...), această atitudine este profund dezamăgitoare și inacceptabilă", a mai scris constănțeanul, care îi cere apoi lui Iohannis să ia măsuri corespunzătoare împotriva subordonaților săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.