Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Somată de Dragnea să spună tot, Ecaterina Andronescu iese la rampă

ecaterina andronescu

Valentin Popa a demisionat din funcția de ministru al Educației, săptămâna trecută. Ulterior, s-a aflat că liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a propus această funcție Ecaterinei Andronescu, senator al Partidului Social Democrat - AICI. Informația a fost confirmată de senatorul Andronescu, doar că fosta șefă a Educației a precizat că propunerea a fost făcută cu câteva săptămâni înainte de demisia lui Popa.

Gigi Becali s-a dezlănțuit înainte de referendum: 'Nu ne jucăm. Mi se pare o manipulare'

Apoi, la un post de televiziune, Liviu Dragnea i-a cerut să „nuanțeze ceea ce a spus” și apoi va da și el detalii interesante de la acea intâlnire - AICI.

Astăzi, Bugetul.ro a contactat-o telefonic pe Ecaterina Andronescu, iar fostul ministru a făcut lumină în privința acestui subiect.

Andronescu ne-a precizat că nu a fost vorba de vreo promisiune a liderului PSD. Mai mult, aceasta a lăsat să se înțeleagă că nu ar refuza o astfel de funcție, dacă va putea să facă lucrurile să meargă mai bine în domeniul Educației.

„Nu vorbesc de promisiuni, nici eu n-am vorbit de nicio promisiune. Eu nu cred că funcțiile se promit. Noi am discutat despre situația din învățământ și sigur că, în acest context, am discutat și despre subiectul ăsta, dar nu am luat-o ca pe-o promisiune.

Nu cred că funcția este cel mai important lucru. Eu cred că, dacă în țara aceasta se întâmplă lucruri bune pentru orice sistem, educație, sănătate etc., acest lucru este cel mai important.

M-a întrebat. N-a fost vorba de un răspuns pe care să-l dau imediat sau să spun „Da, vin”. N-a fost vorba despre vreo promisiune – asta vreau să înțelegeți”, ne-a declarat Andronescu.

„Nu știu, eu zic să avem puțintică răbdare. Să treacă Referendumul, să vedem dacă se va face sau nu evaluarea miniștrilor și,::::::

CONTINUAREA DECLARAȚIILOR AICI///

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.