Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj: Bucureștenii sunt loiali primarilor de sector chiar și după aceștia au dat cu subsemnatul la DNA

general

Un sondaj Sociopol prezentat de Mirel Palada aruncă o lumină interesantă asupra loialității bucureștenilor față de primarii de sector.

1Astfel primarul de sector cu cel mai mare nivel de încredere este Robert Negoiță, urmat la mică distanță de Piedone. În general, prezența la DNA a primarilor de sector pare să nu fi avut efecte dezastruoase asupra încrederii de care aceștia se bucură în cadrul publicului. Chiliman, Onțanu, Negoiță, Piedone și, în măsură ceva mai mică, Vanghelie continuă să se bucure de încrederea cetățenilor în timp ce Mănescu, care nu are probleme cu Justiția, se bucură de încrederea a doar 8% din cetățenii sectorului său.

2Mulțumirea  față de activitatea ca primar pare să fie mai importantă decât imaginea de om curat. Robert Negoiță, Neculai Onțanu și Andrei Chiliman au scoruri înalte de mulțumire, Cristian Popescu Piedone ceva mai puțin, poate din cauza incidentului Colectiv. Marian Vanghelie și Rareș Mănescu se află pe ultimele locuri.

 

 

 

 

3

Cetățenii doresc continuitate în sectoarele doi și trei unde primarii aleși erau încă în funcție la data realizării sondajului. Surprinde primarul Mănescu. Deși doar 8% au încredere, deși doar 13% sunt mulțumiți, 32% doresc continuitate.

Cetățenii sunt mândri în mod relativ egal de orașul în care locuiesc...

4... însă locuitorii din 1 și 3 sunt cel mai mândri de sectorul de reședință, în timp ce cei din Sectorul 5 sunt cel mai puțin mândri5

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.