Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj CURS - Notorietatea Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României a crescut la 22% în ultimele 3 luni

aid-romania.org
CNMR

În urma unui sondaj realizat de CURS la comanda Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), 22% dintre români au declarat că au cunoștință de activitatea CNMR de promovare a valorilor naționale, dar și de implicarea acesteia în protejarea intereselor României și a românilor de pretutindeni.

Bazându-se pe un sistem de valori și de principii solide și fiind în permanență racordată la realitatea românească, CNMR beneficiază de încrederea și sprijinul românilor. Astfel, 53% dintre românii chestionați au declarat că au încredere în  CNMR.

În legătură cu lupta Coaliției Naționale pentru Modernizarea României pentru apărarea valorilor și identității naționale, un număr foarte mare de români, respectiv 72% dintre cei care au făcut obiectul sondajului, au declarat că sprijină și încurajază eforturile depuse de CNMR în lupta pentru apărarea valorilor și identității naționale.

“Acest sondaj și evoluția CNMR din ultimii 4 ani arată că nu trebuie să fii un partid sau un actor politic pentru a face bine românilor. Ba dimpotrivă, românii au mare nevoie de o structură asociativă non-politică, care să nu-i păcălească prin folosirea încrederii acestora în scopul transformării în partid politic, cum s-a întâmplat în trecut cu multi reprezentanți ai societății civile sau cu structuri civice. Îi asigur pe toți românii, ca CNMR se va păstra ca și până acum ca o structură apolitică și va continua să negocieze cu/și să penalizeze factorii politici. Creșterea continua a notorietății CNMR dar și a încrederii românilor în noi, este efectul activității constante și a rezultatelor obținute în liniște, pe zone precum educația, sănătatea, infrastructura, energia, mediul de afaceri, resursele minerale, etc. Le mulțumim românilor și vom continua să fim aici în continuare pentru cetățeni" a declarat Președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.