Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj Sociopol: PSD lider incontestabil. AUR urcare spectaculoasă. REPER, APP și Forța Dreptei nu au nici o șansă

vot alegeri sondaj

Sociologul Mirel Palada a făcut public cel mai nou sondaj realizat de SOCIOPOL, care arată ce partide ar putea deține majoritatea în Parlament în cazul în care vor fi organizate alegeri anticipate. Conform acestuia, PSD se menține încă pe primul loc, urmat de AUR care a crescut spectaculos, în timp ce PNL a scăzut puternic.

Sociologul a declarat pentru sursa citată că: „Potrivit analizei de la finalul lunii august, e o situație interesantă” - „(…) PNL resimte cel mai puternic limitările electorale guvernamentale, este cu două picioare sub 20%, la 15% (…) USR se ține dintr-un nucleu de intenții, fierbinți, un nucleu de mici tineri frumoși și liberi care nu vor să recunoască faptul că au fost păcăliți”.

Rezultatul sondajului realizat de către Mirel Palada este următorul:

PSD – 32%;

AUR – 25%;

PNL – 15%;

USR – 11%;

UDMR – 6%.

Rezultatul arată că  PSD nu se apropie de pragul electoral, chiar dacă se menține pe primul loc, în timp ce o serie de partide nu ar reuși să intre în Parlament în cazul în care vor fi organizate alegeri anticipate – partidul lui Dacian Cioloș, partidul lui Codrin Ștefănescu, cel al lui Ludovic Orban și formațiunea lui Victor Ponta: „Toate celelalte partide au sub 5%”, a concluzionat sociologul Mirel Palada în platoul Romania TV

Liderul AUR, George Simion, este foarte încrezător și speră să crească și mai mult: „Sper să ajungem la 50% și la 1.000.000  de români din diaspora care să voteze”, a transmis acesta.

În data de 2 octombrie, liderul alianței organizează un nou protest la care sunt așteptați zeci de mii de oameni.

„Suntem în spatele PSD, a doua forță politică. Dacă românii vor să nu ajungă într-o iarnă în care să aibă prețuri record – cea mai mare hoție care se putea întâmpla, factura la energie va fi de 1.000 – 1.500 de lei”, a mai adăugat George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.