Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJUL care îi dă de gândit lui Victor Ponta

sondaj jos

Un sondaj realizat la mijlocul lunii august relevă o situaţie care ar trebui să-i dea de gândit premierului Victor Ponta. Deşi procentul românilor care consideră că economia s-a îmbunătăţit în perioada guvernării Ponta este de 47%, procentul cumulat ale celor care cred că economia a rămas la fel ca pe vremea guvernării PDL sau chiar s-a înrăutăţit este mai mare.

47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătăţit, 31% cred că economia a rămas la acelaşi nivel ca înaintea guvernării Ponta, iar 20% dintre români cred că economia s-a înrăutăţit în timpul actualei guvernări, se arată într-un sondaj CSCI, publicat pe site-ul infopolic.ro 

Potrivit cercetării sociologice, 44% dintre români consideră că, în momentul de faţă, România se îndreaptă într-o direcţie bună, iar 49% cred că direcţia spre care ţara se îndreaptă este una greşită.

Întrebaţi cât de mulţumiţi sunt în general de felul în care trăiesc, 57% dintre respondenţi se declară mulţumiţi, iar 43% sunt nemulţumiţi. 

La întrebarea "credeţi că în 2015 veţi trăi mai bine, la fel sau mai prost decât în 2014" - 37% dintre cei chestionaţi au răspuns 'la fel', 33% au spus 'mai bine' şi 28% 'mai prost'. 

Sondajul a fost realizat în perioada 10 - 17 august, pe un eşantion de 1.021 persoane. Eroarea limită este de ą3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%. Chestionarele au fost aplicate prim metoda CATI, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.