Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Garbine Muguruza din turneul de la Doha: A fost învinsă 6-0, 6-4 pentru iberică

Garbine Muguruza

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-0, 6-4, de spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha.

După bunele evoluţii din primele două tururi, jocul Soranei Cîrstea a fost de nerecunsocut în primul set disputat împotriva spaniolei. Românca a jucat imprecis (43 de greşeli neforţate în tot meciul, unul scurt şi doar 10 lovituri câştigătoare), reuşind doar opt puncte câştigate în setul I, pe care l-a cedat la 0, în 22 de minute. Ea a reuşit primul ei ghem la 0-2, în setul secund, apoi a avut o revenire de la 1-5 la 4-5, insuficientă pentru a întoarce soarta partidei.

Muguruza nu a jucat extraordinar, nici nu a avut nevoie la câte cadouri a primit, spaniola suprinzând totuşi printr-o mobilitate superioară altor ocazii. Ea chiar s-a "clătinat" în ultima parte, dar a reuşit să pună capăt meciului după 65 de minute de joc.

Spaniola este pe partea de tablou a Simonei Halep, pe care o poate întâlni în semifinale. Muguruza va evolua în sferturi cu învingătoarea din meciul Caroline Garcia (Franţa), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6 - Anna Blinkova (Rusia), locul 164 WTA, venită din calificări. Calificarea în turul al treilea al Qatar Open este recompensată cu un premiu în valoare de 33.750 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

România mai este reprezentată în optimi la Qatar Open de alte trei jucătoare, Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu, care vor evolua tot joi, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.