Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea al Australian Open, după ce a învins-o pe Petra Kvitova

ava7.com
sorana cirstea

Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, s-a calificat în turul al treilea al Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 9, potrivit news.ro.

Cîrstea s-a impus după un meci de două ore şi trei minute şi va evolua în manşa următoare cu o altă jucătoare din Cehia, Marketa Vondrousova, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 19.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Finalista ediţiei 2019 a turneului de la Roland Garros a ajuns în turul al treilea după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 7-5, pe Rebecca Marino din Canada, locul 317 WTA, venită din calificări, după o partidă de 80 de minute.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA.

Tot miercuri, de la ora 10.00, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.