Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Cîmpeanu a rezolvat, după ce o parte dintre profesori au rămas fără salarii: 'Au fost plătite toate drepturile salariale'

Sorin Cîmpeanu

Ministerul de Finanțe a lăsat fără salariul pe luna aprilie o parte din angajații din învățământ. Finanțele au acuzat o problemă informatică, însă Sorin Cîmpeanu, titularul de la Educație, a anunțat că lefurile au fost plătite luni, după ce eroarea informatică a fost rezolvată.

“În urma consultării tuturor inspectoratelor şcolare județene, suntem în măsură să vă informăm că la această oră au fost plătite toate drepturile salariale angajaților din sistemul de educaţie.

Ministerul Educaţiei regretă întârzierile înregistrate din cauza unor erori informatice la nivelul unei instituții care se află în structura altui minister și reiterează susţinerea pentru o salarizare motivantă şi, evident, pentru plata la timp a tuturor angajaţilor din învăţământ. Fără resurse financiare nu se poate imagina o educaţie în spiritul calității și echitații", a precizat Sorin Cîmpeanu.

Aproximativ 40% dintre bugetari nu și-au putut încasa salariile la timp din cauza defecțiunii informatice despre care a vorbit Ministerul de Finanțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.