Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu anunță condiția draconică pentru Geoană: Doar așa poate candida/ Mesaj urgent pentru Firea

Ministerul Tranporturilor
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a comentat cele mai fierbinte subiecți legate de alegerile din 2024. Ministrul Transporturilor îi cere Gabrielei Firea să aibă răbdare și spune că Mircea Geoană nu poate avea susținerea PSD decât cu o condiție.

Atunci când vine vorba de comasarea alegerilor, Grindeanu spune că argumentul financiar nu stă în picioare și că prezentarea unei astfel de variante în fața alegătorilor se va lăsa cu sancțiuni la vot!

Gabriela Firea e favorita PSD pentru București, însă decizia nu poate fi urgentată

"Nu am luat această decizie și nu s-a luat niciunde. Astăzi am participat la o parte din ședințele pe care Marcel Ciolacu le-a avut cu regionalele. La cea pe București nu am fost, am avut ședință la minister, dar de exemplu la Moldova nu s-a discutat de candidații la CJ Suceava sau la CJ Iași. Nu am fost la ședința cu București, dar probabil că în perioada următoare, partidul, fără a particulariza Bucureștiul va desemna candidații la nivel național. Eu știu că doamna Firea a revenit la PSD București. Dacă vă aduceți aminte în 2020 noi nu am organizat bine numărătoarea paralelă a voturilor. Eu nu am cunoștință de alt candidat, care a spus că vrea la București", a spus Grindeanu la Digi24.

Mesaj tranșant pentru Mircea Geoană: Altfel nu se poate!

"Susțin acest lucru: Noi trebuie să avem candidat. De 20 de ani avem președinți de dreapta, cred că stânga trebuie să dea președintele. Dacă Mircea Geoană vrea să fie candidatul PSD trebuie să aibă o discuție cu noi, să revină în partid. Dacă dorește să aibă susținerea PSD nu se poate altcumva. Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid, să spui asta vreau eu, să mă susțineți. Ați văzut vreodată că vrea să fie candidatul PSD, trebuie să vină la partid", a declarat ministrul.

Grindeanu spune că nu e adeptul unor liste comune PSD - PNL, însă spune că părerea lui nu e unica de care se va ține seama atunci când se va lua o decizie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.