Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu cere o mai bună organizare pe Aeroportul Henri Coandă

gov.ro
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a cerut conducerii Aeroportului Henri Coandă din Bucureşti o mai bună organizare a fluxurilor de pasageri, la intrarea şi la ieşirea din ţară, astfel încât să fie evitată aglomeraţia, şi utilizarea zonelor charter.

Solicitarea a venit în contextul discuţiei telefonice dintre Sorin Grindeanu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, pe tema situaţiei de la aeroport. Şeful de la Transporturi a solicitat celor doi colegi de guvern suplimentarea în acest weekend a numărului de poliţişti de frontieră şi a personalului DSP pe Aeroportul Henri Coandă, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Începând de luni, 20 decembrie 2021, cetăţenii care intră în România nu mai completează declaraţia epidemiologică, deoarece toate datele din declaraţia epidemiologică se regăsesc în formularul digital de intrare în ţară (PLF).

Prin această măsură se estimează că vor fi eliminate principalele cauze care provoacă blocaje la intrarea în ţară, pe aeroportul Henri Coandă, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.