Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu DEZVĂLUIE ce le-a spus procurorilor despre Liviu Dragnea: Ce personaj nou apare de la întâlnirea de pe insula Belina

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a dat declarații de martor în cel mai nou dosar de la DNA al lui Liviu Dragnea, cel în care e invinuit de corupție. Grindeanu le-a spus procurorilor că a fost pe lacul Belina și a adăugat și un nou nume. Este vorba despre vicepremierul Marcel Ciolacu. Toate dezvăluirile le-a făcut la emisiunea lui Ionuț Cristache, de la TVR 1, ”România 9”

”Când a apărut documentul prin care e învinuit Liviu Dragnea, s-a văzut că această cercetare a început cu ani în urmă. Când faci denunț, faci denunț și începe de acolo. Am fost întrebat despre lucruri și legat de Tel Drum și am spus adevărul. Eu, cât am fost în administrația publică în Timiș, fie viceprimar, fie președinte de Consiliu județean, inclusiv în cele 6 luni de prim-ministru, nu m-am intersectat o secundă cu această problemă, cea legată de Tel Drum și anume să vină presiuni dintr-o parte, acel grup infracțional organizat, cum se spune. Nu am avut parte de așa ceva, nici nu am participat la discuții, nici nu a venit măcar un ministru din cabinetul meu să-mi spună că au loc presiuni asupra lor. M-a întrebat procurorul dacă am fost la Belina. Păi dacă am apărut pe Facebook cu pescuitul?! Am înoptat acolo, a fost și Marcel Ciolacu. E o casă mică, pentru pescuit, pe un braț.”, a spus, la TVR, Sorin Grindeanu.

Citește și: Prețul pentru EXIL? Câți bani ar fi primit nepotul Regelui Mihai pentru a nu se mai întoarce în România

Grindeanu, acum șef la ANCOM, a vorbit și despre relația pe care o are cu PSD și că nu mai are de gând să se înscrie în partid, după ce a fost exclus.

”Lumea nu vrea în Timiş să facă parte din alt partid politic. Se spunea că lumea din PSD Timiş se duce către partidul lui Victor Ponta. Nu este adevărat. PSD Timiş este alături de PSD.

Citește și: Un gigant de proporții își mută producția din China la subsidiara din România: Cine este și ce produs nou vrea să producă

Aşa gândeam acu câteva luni când am contestat excluderea mea din partid. Dacă nu mă ma vor în continuare, nu mai fac politică. Ceea ce se întâmplă acum.

De la începutul lunii septembrie am avut mai multe întâlniri cu cei din conducerea partidului, dar şi cu oameni din Guvern.

Toată lumea crede că salariul e de 10.000 de euro. Aşa am probleme şi cu soţia când ajung acasă. Eu am 10.000 lei brut, 7.000 net.”, a adăugat Grindeanu.

Citește și: Regele Hagi, părăsește România? Ce ofertă tentantă a primit de la arabi

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.