Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu, atac neașteptat la purtătorul de cuvânt al PNL: Când îți irosești șansa ca prostul

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Fostul mogul media, Sorin Ovidiu Vântu, îl critică dur pe Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, în urma scandalului datorită căruia a fost dat afară din platou de Mihai Gâdea, la Antena 3. Vântu susține că Dancă s-a dus nepregătit în emisiune, iar când a văzut că nu face față dezbaterii a început să-l jignească pe Gâdea, care ar fi avut dreptate eliminându-l din studio.

Citește și: Sondaj CURS - PSD domină scena. PNL și ALDE se consolidează. Revenire de formă la PMP. Alianța 2020 (USR+PLUS) nu confirmă încă

”Când îți irosești șansa ca prostul

Acum câteva seri, la A3 a avut loc o întâmplare mai puțin obișnuită: Mihai Gâdea l-a dat afară din studio pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă. Când l-am cunoscut, era un puști isteț foc, cu obrăznicie plăcută și cu o excelentă părere despre propria-i persoană. Când am aflat că a intrat în politică, m-am bucurat, crezând că este un real câștig pentru specia de politicieni pe care o tot așteptăm să apară. Personajul tupeist și irațional pe care l-am văzut a avut darul să mă întristeze. Incapabil să intre într-o dispută inteligentă cu ceilalți invitați, a folosit un limbaj de lemn penibil, sfidând orice urmă de logică, negând evidențele și umilitor de neinformat pe majoritatea temelor abordate. Aflat într-o evidentă inferioritate intelectuală în raport cu cei prezenți pe platou, a sfârșit prin a-și insulta gazda, acuzând-o de manipulare. A fost momentul în care Mihai Gâdea l-a dat afară din platou. Reacție absolut corectă. Așa presupusa gazdă manipulatoare i-a dat posibilitatea, punându-i un microfon în mână, să demonteze inteligent și argumentat tipul de manipulare la care, credea el, gazda face apel.”, scrie Sorin Ovidiu Vântu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.