Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu face dezvăluiri NEAŞTEPTATE: 'Am fost zguduit până în temelii...'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Deşi şi-a obişnuit fanii cu mesaje şi replici acide, Sorin Ovidiu Vântu uimeşte cu ultima sa postare de pe Facebook. Afaceristul susţine că ziua înmormântării Regelui Mihai l-a impresionat. Însă, susţine el, nu funeraliile în sine i-au provocat emoţie, ci gestul făcut de miile de români. "Am fost zguduit până în temelii", a mărturisit Vântu.

"Ziua înmormântării Regelui Mihai mi-a arătat o Românie pe care nu am cunoscut-o. O Românie plină de măreție, de fast, de culoare și de precizie. Pentru o zi am văzut o țară în care mi-ar fi plăcut să trăiesc. A fost ziua în care România a redevenit regat, iar Regele Mihai s-a fost întronat pentru a treia oară. E ziua în care simbolurile identitare ale acestei țări au revenit cu atâta intensitate, încât eu, care credeam că nimic nu mă mai poate atinge, am fost zguduit până în temelii. A trebuit să moară un rege pentru ca în România să renască ideeea de regalitate.", scrie SOV pe Facebook.

Citeşte şi: Tudorel Toader, prima reacţie după protestul de amploare al magistraţilor: 'Îşi pot exprima toate drepturile pe care legea le conferă...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.