Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu s-a răzgândit și NU a mai vrut să colaboreze cu DNA:Omul de afaceri,trimis în judecată pentru că i-ar fi promis lui B. Olteanu 1.000.000 euro

sorin ovidiu vantu

DNA l-a trimis, miercuri, in judecata pe Sorin Ovidiu Vântu pentru cumparare de influenta, in dosarul in care a fost vizat alaturi de Bogdan Olteanu. Deși fostul deputat a fost trimis in judecata in 2016, procurorii au disjuns cauza, intrucat Vântu ar fi vrut încheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, insa ulterior s-a razgandit. Dosarul va fi judecat de Tribunalul Bucuresti.

"În perioada iulie - noiembrie 2008, inculpatul Vântu Sorin Ovidiu i-a promis și remis lui Olteanu Bogdan, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, suma de 1.000.000 de euro și sprijin electoral constând în servicii de marketing și consultanță, în schimbul promisiunii că va face demersuri pe lângă un înalt demnitar, astfel încât o anumită persoană să fie numită pe postul de guvernator al Deltei Dunării.

Citeste si UDMR anunță ce va face la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: Decizia e să fim prezenți. Nici măcar abținerea nu e o soluție

Banii au fost remiși de către omul de afaceri, printr-un intermediar, la sediul unui partid politic.

Ulterior, ca urmare a diligențelor depuse de Olteanu Bogdan, persoana respectivă a fost numită la data de 18 septembrie 2008 în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Prezentul dosar a fost disjuns pe motiv că, inițial, inculpatul Vântu Sorin Ovidiu a solicitat încheierea unui acord ca urmare a recunoașterii vinovăției, însă ulterior, acesta a revenit asupra deciziei", anunta DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.