Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Pintea, anunț CRUCIAL în scandalul cardurilor de sănătate: 'Sistemul va fi repornit cel târziu luni'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorina Pintea

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a declarat, la B1, că sistemul cardurilor de sănătate, ar putea fi repornit cel mai târziu luni. În plus, demnitarul a cerut public demiterea lui Daniel Osmanovici, purtătorul de cuvânt al CNAS.

"Am fost informată în urmă cu 17 zile că sistemul cardurilor de sănătate va fi resetat pentru că sunt probleme tehnice. Sistemul a fost creat pentru un anume număr de pacienți, la început, iar acum este subdimensionat și nu s-a asigurat mentenanța. CNAS nu este în subordinea Ministerului Sănătății, Cu rivire la acest sistem, există un dosar penal încă de anul trecut.

Codrin Ștefănescu, prima reacție din PSD după decizia EXPLOZIVĂ a CCR: 'Deci o altă poveste prin care mulți oameni au fost duși de nas'

Îmi cer scuze tuturor utilizatorilor. Președintele casei mi-a spus că, luni, sistemul ar putea fi repornit. Ei au zis azi, mîine, dar eu mi-am luat o marjă de siguranță", a declarat Sorina Pintea.

Pe de altă parte, ministrul Sănătății a spus că îi solicită președintelui CNAS să îl dea afară pe purtătorul de cuvânt. "Solicit public acest lucru. Declarația aceea a fost nepotrivită și nefirească", a spus Sorina Pintea, referindu-se la declarațiile lui Daniel Osmanovici, care au revoltat o țară întreagă, și anume acelea că „oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem“.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.