Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui Bruce Willis îi atacă pe cei care-i cântă prohodul soțului ei: Vă înșelați amarnic

uecdn.es
Bruce Willis

Emma Heming Willis ia atitudine pentru a corecta concepțiile greșite legate de starea soțului ei, Bruce Willis: „de fiecare dată când primiți un diagnostic de boală credeți că nu mai există nicio speranță? Vă înșelați amarnic, este exact contrariul.

Actorul, retras de pe scenă din cauza unei demențe frontotemporale, a căzut recent victimă zvonurilor potrivit cărora și-ar fi pierdut orice bucurie de a trăi de când a încetat să mai lucreze.

Într-o înregistrare video postată pe Instagram, Emma a exclamat: "Nu mai speriați oamenii în felul acesta. Nu-i faceți pe oameni să creadă că de fiecare dată când primesc un diagnostic de boală trebuie să creadă că nu mai există nicio speranță. Vă înșelați amarnic, este exact contrariul".

Emma a pledat pentru o înțelegere mai nuanțată a vieții după un astfel de diagnostic.

Emma, în vârstă de 45 de ani, s-a referit la un titlu care îl declara pe soțul ei lipsit de bucurie: "Titlul spune practic că nu mai există bucurie în soțul meu. Acum, pot să vă spun doar că este departe de adevăr", conform Hello Magazine.

Familia lui Bruce Willis a anunțat în martie 2022 că acesta se va retrage din actorie din cauza afaziei, o afecțiune care afectează abilitățile de limbaj.

Situația a evoluat ulterior către un diagnostic mai cuprinzător de demență. În toată această perioadă dificilă, Emma a găsit un sprijin de neclintit atât în fiicele sale cu Bruce, Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9 ani, cât și în fosta soție a lui Bruce, Demi Moore, și fiicele lor, Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 30 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.