Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia lui Crin atacă PSD: Este sfâşiat între doctrina Iliescu şi doctrina poşetelor

adina crin
"Ponta nu are cum sa înţeleaga orientari doctrinare, pentru ca el nu are doctrina, iar PSD este sfâşiat între doctrina Ion Iliescu şi doctrina poşetelor. Eu cred ca locul PNL în noul Parlament European este în grupul PPE, pentru ca din pacate orientarea partidelor care compun acum grupul ALDE este majoritar centru-stânga. Noi vrem sa reprezentam interesele românilor în politica europeana, iar aceste interese sunt legate exclusiv de politica de dreapta. Vom fi o voce cu greutate, pro-România, în interioriul celei mai pro-europene familii politice. Socialiştii înseamna Rusia şi din pacate pentru România înseamna un numar mare de europarlamentari foarte slab pregatiţi în politica europeana", susţine Valean.

Citeşte şi:

Crin Antonescu: PNL trece la PPE

Reactia PPE la anuntul lui Antonescu: O decizie rationala!

Inconsecvenţa lui Antonescu se decide între ALDE şi PPE

PSD evidenţiază minciuna lui Antonescu: “Este o confirmare”

ALDE, prima reacţie la intenţia lui Crin de a trece la PPE

Ponta îl taxează dur pe Crin: Trădătorii sunt dispreţuiţi

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, anterior, despre intentia PNL de a se aflia grupului PPE din Parlamentul European, ca tradatorii si traseistii sunt primiti în Parlamentul European, dar sunt dispretuiti cum sunt dispretuiti si în România.

Citeste si:

Oficial: Antonescu a demisionat PNL a convocat Delegația Permanentă: când va avea loc Congresul Quintus îl desființează pe Tăriceanu. Ce spune de Crin Voiculescu, previziune despre o mare bomba politica DECIZIE – Cine va asigura conducerea PNL, până la Congres SURSE Chitoiu va fi exclus din PNL ALDE, prima reacţie la intenţia lui Crin de a trece la PPE Reactia PPE la anuntul lui Antonescu: O decizie rationala! Se cere demisia in bloc a conducerii PNL SURSE Congres-fulger la PNL. Lista posibililor interimari Inconsecvenţa lui Antonescu se decide între ALDE şi PPE Klaus Iohannis: Am demisionat în această dimineață din conducerea PNL Tariceanu despre cutremurul din PNL: Crin e lovit de autism. Graba strica treaba Iliescu îl desfiinţează pe Crin: “O lichea. Drumul lui s-a încheiat”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.