Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia unui celebru fost senator s-a dezlănţuit: 'Mi-am văzut moartea cu ochii, și-a bătut joc de mine, m-a înșelat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Senatul Romaniei

Soţia unui fost senator celebru s-a dezlănţuit. Aceasta a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa acestuia şi nu numai. Brigitte Sfăt e foc şi pară pe Ilie Năstase pe care l-a desfiinţat, dar l-a şi acuzat de adulter. După ce s-a mutat din casa soţului ei, Brigitte spune că nu mai e cale de împăcare între ea şi fostul mare jucător de tenis.

Citeşte şi: Apă rece sau apă caldă: Efectele acesteia asupra organismului tău

"Suntem despărțiți de la sfârșitul lui martie. Comunicăm, dar nu suntem într-o relație așa cum am fost timp de șapte ani de zile, pentru că, între timp, s-au în­tâmplat multe lucruri. În primul rând, mi-am văzut moartea cu ochii, de cel puțin două ori. Credeam că o să mor, dar Dumnezeu a fost alături de mine și am scăpat. Am avut embolie pul­monară, am fost internată în spital. Nu mi-a fost foarte ușor. Dar pentru că nu m-am învățat minte și am făcut aceleași greșeli, am avut parte și de a doua mare provocare, ca să îmi dau seama că, oricât aș munci, ziua de mâine nu îmi aparține și trebuie să încep să fac lucrurile doar pentru mine și pentru as­tăzi", s-a destăinuit Brigitte, conform viva.ro.

Citeşte şi: Dragnea şi Tăriceanu, EXPLICAŢII despre PLAFONAREA indemnizaţiilor pentru mame

Confesiunile şi acuzaţiile lui Brigitte Sfăt au continuat. "Am crezut că mă sacrific și sacrific ziua de azi pentru a fi bine mâine, dar mâine nu există. În al doilea rând, am fost diagnos­ticată cu tumori. Atunci, lumea și-a bătut joc de mine: mi-au zis că sunt o escroacă ce dorește să își țină soțul lângă ea. Am fost acuzată de unele persoane din cercul soțului meu de prieteni că am inventat o boală pentru ca el să nu se despartă de mine. La ora aceea, eu nu știam că are o relație în paralel. Am fost singură și m-am operat. Asta se întâmpla anul trecut, un an foarte prost pentru mine. Anul ăsta e un an excelent: m-am regăsit pe mine însămi și vreau să fiu cea mai bună va­riantă a mea. În momentul în care s-au întâmplat între mine și soțul meu anumite confruntări și mi s-a sugerat să plec din casa lui – el spune că în glumă – pentru mine a fost foarte greu.

Citește și: Decizie fără precedent! Ce cunoscut lanț de hipermarketuri se transformă în mall

Am încercat să gă­sesc motive să mă conving că e mai bine fără el. Când și-a dat seama că mă pierde,fiind un luptător căruia nu îi place să piar­dă, a început să se țină după mine. Dar e foarte aiurea, pentru că eu am încercat să îmi văd viitorul fără el. E ca și cum ești undeva la margina prăpastiei, reușești cumva să plonjezi pe partea cealaltă a ei și vine cineva și spune: „Băi, eu sunt aici“ și, după ce ai trecut prăpastia, trebuie să sari înapoi, să ajungi la el. E un pic greu. După ce am văzut într-o altă paradigmă lucrurile și am găsit un alt epicentru al existenței mele și m-am obișnuit cu el, e foarte greu să revin la starea dinainte. Nu pot spune că sunt un om care n-a greșit: am greșit și eu, și el, dar când vrei să refaci o relație…", a mai spus Brigitte Sfăt, conform sursei citate.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu pune punctul pe i! În ce bază vor fi calculate noile pensii speciale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.