Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia unui fost celebru senator, mărturisiri şocante: A trecut prin chinuri groaznice / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Senatul Romaniei

Soţia unui fost celebru senator a revenit cu noi mărturisiri şocante. Aceasta a dezvăluit că a trecut prin clipe îngrozitor de grele. Brigitte Sfăt trece prin momente grele în căsnicia cu Ilie Năstase, dar asta nu e tot. Brigitte a povestit că intervenţiile chirurgicale i-au adus suferinţe foarte mari.

CIteşte şi: Cum poţi evita INFARCTUL: Sfaturile de neocolit ale medicilor

„Mai multe intervenții pe care le-am făcut în buze, mergând cu poza Angelinei Jolie la mine și ieșind de fiecare dată ca un clovn, pentru ca mi s-a introdus totalmente greșit produsul respectiv, iar în 2003, în iunie sau iulie, mi s-a introdus un produs permanent care a migrat în față. Din buna superioară l-am scos, dar mi-e teamă să lucrez și la buza de jos. Mi-am făcut în 2010 niște injecții cu acid hialuronic care m-au deformat (pentru că) mi s-a introdus foarte adânc între mușchi”, declară Brigitte Sfăt, conform viva.ro.

Citeşte şi: Simona Halep a anunțat când se retrage din tenis: Mai are de jucat doar 6 ani

Vedeta mărturisește că nu a făcut aceste operații estetice pentru că ar fi avut nevoie, ci pentru că și prietenele acesteia aveau și făcea parte din moda acelor ani. „După ce am ieșit din operație, mi-a părut rău, pentru că mă durea enorm de mult (…) abia acum, după 6 luni de zile, pot să stau în fund. Am făcut-o pentru a-mi demonstra mie că pot să fiu cât de cât perfectă fără să am frustrări, pentru că am 40 de ani și pentru că sunt conștientă că, dacă nu aș avea grijă acum de corpul meu, oricum sunt ultimii mei ani în care pot să arăt apetisantă și frumoasă (…) pe mine m-a speriat vârsta pe care o am și am încercat să-mi dau un upgrade totalmente la tot ceea ce a însemnat fizicul meu”, a mărturisit vedeta, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.