Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Soţul Dianei Şoşoacă m-a muşcat' - Jurnalista italiană de la RAI 1 spune că echipa de filmare a fost SECHESTRATĂ de senatoare (Antena 3)

Radu Pop
Playtech
Sot Diana Sosoaca

Antena 3 a transmis luni că jurnalista italiană Lucia Goracci, care a intrat într-un conflict cu senatoarea Diana Șoșoacă, a scris într-o plângere depusă la Poliție că soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, ar fi mușcat-o de mână.

„Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie. După acel moment doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. Intră în conflict şi spune că dacă nu îi convin condițiile pe care ea le hotăraște poate să plece. În acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregătit să plece. A ieșit în hol dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa zicând că nu ieșim nicăieri. A spus ulterior soțului să sune la Poliţie după ce a început să țipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă”, a spus jurnalista italiană.

Ea mai susține în plângere că la aproximativ 10 minute Poliţia s-a prezentat la faţa locului şi soţul senatoarei a început să împingă jurnaliştii italieni și că soţul senatoarei Diana Şoşoacă i-a smuls masca de pe faţă şi a lovit-o în braț, după care a muşcat-o: „M-a muşcat de mână”.

Citește și: VIDEO BĂTAIE în fața Parchetului unde e AUDIAT soțul Dianei Șoșoacă: Presa și susținătorii acesteia s-au încăierat/ Jandarmii au intervenit .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.