Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOŢUL femeii care s-a aruncat în faţa trenului, DISTRUS de durere. Prima REACŢIE când a ajuns la locul TRAGEDIEI

observator.tv
accident tren Branesti peron

Întreaga familie a femeii care a decis să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa trenului alături de cei trei copii ai săi este distrusă de durere. Soţul femeii a ajuns la locul tragediei în urmă cu puţin timp. Acesta a izbucnit în plâns şi şi-a îngropat chipul în palme în momentul în care a ajuns pe peron, potrivit România TV.

Poliţiştii l-au luat şi l-au dus la ambulanţă, acolo unde soacra lui primeşte primul ajutor. Mama femeii care s-a aruncat în faţa trenului alături de copii a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău în timp ce discuta cu anchetatorii.

Citeşte şi: Abdullah Ataş, mărturii ÎN PREMIERĂ. Primele declaraţii ale turcului despre noaptea în care A UCIS un poliţist / VIDEO

Surse din anchetă au mărturisit pentru România TV că femeia ar fi intenţionat să divorţeze în 2009 din cauza geloziei soţului. Femeia s-ar fi răzgândit, însă, după o scurtă perioadă.

Potrivit Observator.tv, femeia se numeşte Alexandra Braustea şi avea trei fetiţe - Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta în vârstă de trei ani.

Potrivit anchetatorilor, femeia a scris în biletul de adio găsit în buzunar că îi pare foarte rău, dar că nu mai poate suporta suferinţa. De asemenea, din primele informaţii a reieşit că femeia era însărcinată.

Surse din anchetă citate de televiziuni au susţinut că femeia ar fi recurs la sinucidere pentru că fiica cea mare ar fi suferit de o boală cruntă, însă informaţiile nu au fost confirmate oficial.

Citeşte şi: Lovitură pentru procurorul MAZILIT de Kovesi. Ce au DECIS magistraţii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.