Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV i-a scris o poezie premierului Dăncilă: 'Printre nobilii locali / Înotând ca o meduză / Îmbrăcată doar în fustă / Și c-un ochi privind confuză ...'

Sorin Ovidiu Vintu / Facebook
dancila

Din spatele gratiilor, fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu lansează un atac fără precedent la adresa premierului Dăncilă, căreia i-a scris și o poezie.

„Printre nobilii locali,

Înotând ca o meduză 
Îmbrăcată doar în fustă 
Și c-un ochi privind confuză 
Viorica Ot-Bârzoi 
Dă drumul la țuțuroi
Sar lovele, sar scântei,
Într-o mare de viței
Care-mpung și fac ca dracii
S-ajungă la țâța vacii...

Dezastru în trei județe din țară după vijeliile de duminică noapte: Oameni răniți, acoperișuri smulse și mașini distruse

Că pesedistii și-au ales drept căpetenie o mămăica al cărei IQ nu știu dacă îi depășește numărul de la pantofi, este problema lor. Că această mămăică este și premierul României, este problema tuturor. Modul în care individa asta își bate joc de banii adunați cu atâta greutate în vistieria țării este de-a dreptul criminal. Am rămas cu gura căscată când am aflat că de pensiile speciale se vor bucura nu doar prostovanii din Parlament, ca până acum, ci și micii găinari locali care își arogă calitatea de primi cetățeni ai localităților pe care le patronează.

Să le mai dai acestor indivizi care reprezintă temelia corupției și pensii speciale, este nu doar o risipă șocantă, ci și o bătaie de joc la adresa inteligenței tuturor cetățenilor din această țară, la adresa noțiunii de bun simț, la adresa valorilor ideologiei de stânga pe care azi o reprezintă în noua calitate cu care au învestit-o șefii ei din tot felul de servicii.”, scrie Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.