Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV o bombardează pe Ecaterina Andronescu: 'Baba mai are o revelație în filozofia școlară. Cum dracu să mutilezi o gâgâlice de 7-8 ani, lăsând-o repetentă?'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Ecaterina Andronescu vrea ca și elevii de clasa întâi să poată fi lăsați repetenți. Intenția ministrului Educației este aspru criticată de fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu, care lansează o serie de atacuri la adresa lui Andronescu.

Florentina Mirica cere intervenția Curții de Justiție a UE - Care ar putea fi efectul în justiția din România

„Supranumită în mediul academic „groparul învățământului românesc”, Ecaterina Andronescu este numită, din nou, prin bunăvoința lui Eroticus (al cărui discernământ în alegerea miniștrilor este egal cu cel al unei capre gestante), ministresă la Educație. După ce în primul mandat a desființat toate școlile de meserii, pentru a trimite un număr imens de copii spre facultățile private (care s-au văzut brusc doldora de bani), baba și-a descoperit vocația: filozoafă școlară. Așa se face că, după numeroase nopți nedormite, baba mai are o revelație în filozofia școlară (sintagama este inventată - fac această precizare în eventualitatea în care va citi această postare și va crede cu totul altceva): toată tragedia învățământului românesc se datorează faptului că derbedeii din clasa a I-a și golanii din clasa a II-a, nu sunt lăsați repetenți.

Băi generație, fă un efort și imaginează-ți-o pe asta călare pe o mătură, alergându-l în toiul nopții pe Harry Potter, și vei avea o reprezentare clară a hidoșeniei acestei zgripțuroaice, uscată, ipocrită, plină de venin și fără nimic în tărtăcuță.
Cum dracu să mutilezi o gâgâlice de 7-8 ani, lăsând-o repetentă?”, scrie SOV pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.