Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania-Croația este finala din acest an a Ligii Națiunilor: Italia și Țările de Jos vor fuca în finala mică

UEFA
liga natiunilor Nations League

Echipa naţională a Spaniei a învins joi seara, la Enschede, scor 2-1, reprezentativa Italiei şi s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, urmând să joace împotriva Croaţiei, duminică, la Rotterdam.

În Ţările de Jos, la Enschede, Spania şi Italia au jucat a doua semifinală din Liga Naţiunilor. Ibericii au reuşit să deschidă scorul foarte repede, încă din minutul 3, când Donnaruma a trimis riscant, către Bonucci, într-o zonă din faţa careului unde spaniolii făceau pressing. Bonucci a greşit şi a fost deposedat de Gavi, apoi Yeremy Pino a înscris din careu, conform News.ro.

Italienii au egalat în minutul 11. Jorginho a trimis în careu, Zaniolo a şutat fără peluare, iar balonul l-a lovit în mână pe Le Normand, aflat la debut. Penalti acordat de arbitrul sloven Slavko Vincic şi transformat sigur de Immobile.

În minutul 21 Jorginho a pasat excepţional pentru Frattesi, care l-a depăşit pe Jordi Alba şi a înscris, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la jucătorul italian, după verificarea VAR.

În repriza secundă, meciul nu a mai avut intensitatea din prima parte, iar cei care au marcat au fost spaniolii, prin veteranul de 33 de ani Joselu. Acesta a înscris în minutul 88, după ce intrase pe teren cu patru minute mai înainte.

S-a încheiat 2-1 pentru Spania, care va juca finala competiţiei, duminică, 18 iunie, la Rotterdam. Adversar îi va fi naţionala Croaţiei.

Italia va juca împotriva Ţărilor de Jos, pentru medalia de bronz a competiţiei, duminică, 18 iunie, la Enschede.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.