Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania - romanca maltratata timp de 10 ani

Observator
fetita copil abuzat
O femeie a raportat marți, la Tribunalul din Valencia, presupusa maltratare la care a supus-o partenerul ei , cu ea menținând o relație timp de 11 ani din „teamă”: a ars-o cu țigări, i-a ras părul la zero cu o ocazie. Și, după ce i-a rupt splina cu bețișoare, a avertizat-o la spital că „dacă ar spune adevărul”, „ii va da cu pumnul” în punctele pe care le avea de la operație care o va duce „la cimitir”.
Procuratură solicită provizoriu pentru ex-partener Catalina 18 ani de închisoare, în procesul care a avut loc în prima secțiune a Curții Provinciale din Valencia. La rândul său, inculpatul a refuzat să depună mărturie, de asemenea, la întrebările apărării sale, susținând: „Nu vor crede nimic din ceea ce spun eu”.
Femeia, Catalina, a spus că l-a cunoscut pe Raúl la 14 ani când a sosit din România împreună cu mama și sora ei. După nouă luni de relație, au început să locuiască împreună, mai întâi acasă la mama sa și apoi mereu singuri în orașul valencian Ontinyent, unde au locuit în mai multe clădiri, unele ocupate. Cătălina a spus că la începutul relației Raúl a lăsat-o să iasă din casă când a vrut, dar a început „imediat” abuzul și „ controlul ”, interzicându-i să aibă prieteni și să vorbească în limba română cu mama și sora ei.
În toți anii relației lor, ea a subliniat că ea a fost întotdeauna cea care a lucrat. Ea, a subliniat ca nu a îndrăznit niciodată să- l denunțe pentru ca ii era teama de consecinte. Scrie ultimahora.es

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.