Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania vrea să vaccineze cu AstraZeneca persoanele cu vârste de peste 65 de ani care lucrează în domenii esenţiale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vaccin astrazeneca

Autorităţile sanitare spaniole au propus vaccinarea anti-Covid cu serul AstraZeneca a persoanelor cu vârste de peste 65 de ani care lucrează în domenii esenţiale, relatează TVE, potrivit AGREPRES.

Comisia de Sănătate Publică a propus eliminarea limitei de 65 de ani pentru vaccinarea împotriva Covid-19 cu serul dezvoltat de Oxford şi AstraZeneca în cazul lucrătorilor esenţiali activi, în conformitate cu recomandările Agenţiei Europene a Medicamentului şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Anchetatori din DIICOT și IGPR LĂUDAȚI de Vanity Fair după găsirea unor manuscrise furate SPECTACULOS la Londra - Cărțile găsite la noi valorau MILIOANE de lire

Organismul din cadrul Ministerului spaniol al Sănătăţii a convenit marţi să aloce vaccinul Janssen (Johnson & Johnson) persoanelor vârstnice, împreună cu cele dezvoltate de Pfizer şi Moderna.

Primele doze din vaccinul Janssen urmează să ajungă în ţară la finalul lunii aprilie. Acest vaccin este administrat într-o singură doză, iar asta ar putea accelera campania de imunizare, facilitând vaccinarea persoanelor cu probleme de mobilitate.

Spania a înregistrat marţi 4.994 de noi cazuri de Covid-19 şi 106 decese asociate. De la începutul pandemiei, aici au fost confirmate 3,27 de milioane de contaminări cu SARS-CoV-2 şi 75.305 decese asociate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.