Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spărgătorii imobilelor din Snagov, arestați preventiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a celor patru persoane prinse joi în flagrant delict, pe raza localităţii Snagov, imediat după ce acestea ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un imobil, dar şi dintr-o societate comercială, potrivit agerpres.ro.

Acestea sunt cercetate pentru mai multe infracţiuni de furt calificat, complicitate la furt calificat, tentativă la furt calificat şi conducere de autovehicule fără permis de conducere.

Persoanele în cauză urmează să fie încarcerate în arestul DGPMB, inclusiv cea urmărită naţional, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au desfăşurat joi o acţiune de prindere în flagrant delict a unei grupări bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale, dar şi din locuinţe", precizează Poliţia.

Poliţiştii ilfoveni au reuşit prinderea în flagrant, pe raza localităţii Snagov, a patru persoane, imediat după ce acestea ar fi sustras dintr-un imobil, dar şi dintr-o societate comercială două generatoare şi o motocoasă.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

În acest dosar, poliţiştii au efectuat şapte percheziţii domiciliare la adrese din satul Piteasca, comuna Găneasa, judeţul Ilfov, unde se cunoştea că membrii grupării ar fi depozitat şi alte bunuri sustrase anterior.

"În fapt, în perioada 5 mai - până în prezent, membrii grupării ar fi sustras din locuinţe şi societăţi comerciale de pe raza judeţului Ilfov mai multe bunuri, respectiv o ambarcaţiune de agrement, motoare de ambarcaţiuni şi scule electrice folosite în domeniul construcţiilor", arată IPJ Ilfov.

În urma operaţiunilor efectuate de poliţişti, şapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov în vederea audierii.

"Totodată, din verificările efectuate a reieşit faptul că una dintre persoanele bănuite este un urmărit la nivel naţional. Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a emis împotriva acestuia un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Rahova", precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.