Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacol de teatru dedicat celor din linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus

www.fundatiacaleavictoriei.ro
teatru odeon

Spectacolul „Sarmale cu dragoste”, susţinut de Trupa Lui's Art, va fi prezentat duminică, în a patra stagiune organizată de Televiziunea Română, şi este dedicat celor din linia întâi în lupta împotriva epidemiei de Covid-19.

Cadre medicale, poliţişti, pompieri, militari şi jandarmi, de mai bine de patru luni, luptă contracronometru pentru a salva vieţile oamenilor. În semn de mulţumire, Televiziunea Română, în cadrul campaniei #RespectCelorDinLiniaÎntăi, le oferă un spectacol de teatru în curtea sediului, potrivit news.ro.

Citește și: Poliția și jandarmeria, mobilizare masivă la înmormântarea lui Emi Pian

Duminică, de la ora 21.00, ei sunt aşteptaţi la spectacolul „Sarmale cu dragoste”, după un text al autoarei Ivona Boitan. Reprezentaţia este parte a proiectului „Teatru în TVR”, organizat în aer liber, care propune 18 spectacole de teatru, susţinute de 11 trupe, în 55 de zile cu tot atâtea reprezentaţii.

„Sarmale cu dragoste”, regizat de Ivona Boitan, îi are în rolurile principale pe Victoria Dicu şi Nicodim Ungureanu. O comedie romantică, în centru se află doi oameni care ajung să se cunoască în sala de aşteptare a unui cardiolog. Pe lângă boala de inimă, îi uneşte pasiunea pentru fumat, cafea şi, mai ales, pentru sarmale.

Spectacolul va avea loc în aer liber, în grădina TVR, unde gradenele sunt amenajate cu respectarea distanţei şi a tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.