Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacole de folclor şi cină ca la stână, în weekend, la Festivalul 'Bujorul de Munte' de la Sibiu

campeniinfo.ro
folclor traditii

Iubitorii de folclor şi amatorii de cină ca la stână sunt aşteptaţi în acest weekend în comuna Gura Râului, unde va avea loc Festivalul "Bujorul de Munte", informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

 



"Dacă anul trecut, Festivalul 'Bujorul de Munte' nu a putut fi organizat din cauza pandemiei de COVID-19, iată că acum situaţia ne îngăduie să ducem mai departe frumoasa tradiţie a acestui eveniment.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Vă aşteptăm la Gura Râului, între oameni frumoşi, iubitori de frumos şi îmbrăcaţi în port tradiţional, pentru a descoperi cântecul şi jocul popular, bucatele autentice şi atmosfera de sărbătoare adevărată! Vom respecta toate normele sanitare, toate măsurile preventive, pentru a nu pierde şirul acestor manifestări ce perpetuează tradiţia nepreţuită din Mărginimea Sibiului", a declarat primarul comunei Gura Râului, Gheorghe Călin.

 



Astfel, sâmbătă şi duminică, iubitorii de tradiţii se vor bucura de o cină ca la stână, foc de tabără, de jocul Junilor din Gura Râului şi de spectacole de folclor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.