Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Amadeus' de Peter Shaffer, la Teatrul 'Constantin Tănase'

Teatrul Constantin Tanase
Teatrul Constantin Tanase

Spectacolul "Amadeus" de Peter Shaffer, în regia lui Toma Enache şi cu Claudiu Bleonţ în rolul lui Antonio Salieri, va fi prezentat de Ateneul Naţional din Iaşi, pe 24 noiembrie, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", informează un comunicat de presă transmis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, este un spectacol confesiune plin de umor şi dramatism, plin de culoare şi lumini, totul învăluit de muzica sublimă a lui Wolfgang Amadeus Mozart, fiind o piesă unică despre un personaj unic, informează Agerpres.

"Propun prin acest spectacol o întâlnire a profanului cu divinul din muzica lui Mozart. O întâlnire a harului unui actor de excepţie, Claudiu Bleonţ, cu energia şi talentul tinerilor actori din Iaşi. O întâlnire a purităţii luminoase cu muzica din noi şi în tot acest joc, să ne imaginăm că suntem pe rând Mozart şi Salieri, iar la final să recunoaştem că ambii există în fiecare din noi. Dintotdeauna!", a declarat regizorul Toma Enache, citat în comunicatul menţionat.

Din distribuţia spectacolului mai fac parte Codrin Dănilă, Erica Moldovan, Florin Gorgos, Gelu Ciobotaru, Alin Zară, Răzvan Grosu, Mara Lucaci, Mariana Dumitrache, Ioana Aciobăniţei, Mălina Balcan, Patricia Iacob, Ioana Sună, Dumitru Florescu, Răzvan Grosu, Alexandra Paftală, Alin Zară, Mălina Balcan, Ioana Sună.

Bilete sunt disponibile online pe https://bit.ly/3NGM1ws.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.