Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Speculă în plin focar: Parchetul din Milano anchetează supraevaluatea prețurilor la dezinfectanți și măștile de protecție în mediul online

Los Angeles Times
pneumonia virala boala masca

Parchetul din Milano face o anchetă după ce prețurile la dezinfectanți și măști au explodat online, în condițiile în care în magazine și farmacii aceste produse nu se mai găsesc, potrivit Mediafax.

Prețurile măștilor și ale dezinfectanților, în contextul infecțiilor cu coronavirus, au crescut dramatic pe unele site-uri, scrie La Stampa.

Prețurile online au crescut în momentul în care stocurile din farmacii și supermarketuri au dispărut, ajungând la 70 de euro pentru trei măști din hârtie.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

Parchetul din Milano a deschis o anchetă deocamdată împotriva unor persoane necunoscute, bănuind că s-a făcut „speculă” cu produse de igienă de bază.

În Italia, ultimele informații arată că șapte persoane au murit din cauza virusului Covid-19, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 229.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.