Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul care oferă transport gratuit medicilor

spital

De teamă să nu piardă puţinii medici pe care îi are, conducerea Spitalului Judeţean Vaslui s-a gândit să asigure transport gratuit celor care fac naveta. 30 de doctori din Iaşi au de astăzi la dispoziţie un microbuz oferit unităţii medicale de Consiliul Judeţean. Măsura vine ca o gură de oxigen pentru instituţia aflată într-o situaţie grea, din cauza deficitului de medici, de 40%.

Medicul Irina Gherman lucrează la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului din Vaslui de doi ani şi jumătate. În toată această perioadă, a fost nevoită să facă naveta din Iaşi, fie cu maşina personală, fie cu microbuze private. A primit cu entuziasm vestea că va avea la dispoziţie un microbuz de la spital, iar transportul va fi gratuit.

„Sunt 600 de lei pe care nu-i mai cheltuim şi putem să-i folosim pentru altceva. Este o măsură foarte bună, ne ajută foarte mult”, spune ea.

30 de medici de la Spitalul Judeţean Vaslui, care locuiesc în Iaşi, vor putea ajunge la serviciu cu microbuzul oferit unităţii medicale de Consiliul Judeţean Vaslui, informează Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.