Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Sfântul Sava oferă 6 locuri pentru îngrijirea și recuperarea medicală a 6 victime ale războiului din Ucraina

Spitalul Sfântul Sava
recuperare medicala

Spitalul Sfântul Sava pentru Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative oferă 6 locuri pentru îngrijirea și recuperarea medicală a 6 victime ale războiului din Ucraina. Toate costurile de internare și îngrijire vor fi suportate de către spital.

Victimele războiului din Ucraina pot fi militari sau civili, indiferent de naționalitate.

Spitalul Sfântul Sava deține 18 paturi de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale, precum și o ambulanță tip C, dotată cu echipamente și personal specializat pe intervenții de urgență și resuscitare.

La Spitalul Sfântul Sava se efectuează, cu internare, RECUPERARE MEDICALĂ NEUROLOGICĂ, POSTOPERATORIE, ORTOPEDICĂ, DUPĂ ATAC VASCULAR CEREBRAL (AVC).

content-image

Asistența medicală și monitorizarea pacienților are loc 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Procedurile de recuperare medicală se efectuează fără pauze pentru sărbătorile legale.

Spitalul Sfantul Sava din Pantelimon oferă următoarele servicii:

- recuperare medicală ortopedică;

- recuperare medicală neurologică;

- recuperare medicală respiratorie;

- recuperare medicală după AVC

Echipa de 40 de kinetoterapeuți cu experiență și rezultate deosebite pun în practică programe complexe de gimnastică medicală pentru fiecare pacient în parte, într-o sală ce se numără printre cele mai mari în domeniu, dotată cu cele mai moderne echipamente.

Spitalul Sfântul Sava este un centru medical multidisciplinar, cu o echipă formată din 180 de medici, asistenți medicali, specialiști în kineto și fizioterapie, infirmieri și personal nemedical, care au în responsabilitate 118 paturi avizate.

content-image

Fiind un spital ridicat de la zero, condițiile de internare sunt la standarde ridicate, asemănătoare unui hotel de 4*, nicidecum unui spital obișnuit. Numărul atât de mare de specialiști raportat la numărul maxim de pacienți care pot fi internați simultan explică atenția deosebită pe care o primește fiecare persoană internată.

Spitalul Sfântul Sava acordă servicii de recuperare medicală neurologică, după AVC, postoperatorie, ortopedică, post COVID etc. cu internare, în cele mai bune condiții. Cei 40 de specialiști în kinetoterapie și fizioterapie, masaj terapeutic, lucrează cu pacienții din prima zi de internare, fără pauze în weekend sau în sărbătorile legale, astfel încât exercițiile să aibă continuitate și eficiență, iar recuperarea să fie cât mai rapidă posibil, în funcție de tipologie.

Spitalul Sfântul Sava deține peste 70 de echipamente medicale de ultimă generație, precum și o ambulanță tip C, dotată cu aparatură de resuscitare și deservită de un echipaj medical specializat în medicina de urgență și, în curând, va deschide și o secție de terapie intensivă cu 18 paturi.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

http://relansare.spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.