Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivi din 21 de ţări la etapa de Cupă Mondială la gimnastică aerobică de la Bucureşti

RTV.net
gimnastica aerobica

Sportivi din 21 de ţări vor participa în perioada 13-15 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, la etapa de Cupă Mondială la gimnastică aerobică "Romgym Trophy", se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Gimnastică, potrivit Agerpres.

'''Regalul gimnasticii româneşti' continuă la Sala Polivalentă din Bucureşti. 185 de sportivi din 21 ţări vor concura în perioada 13-15 octombrie la etapa de Cupă Mondială la gimnastică aerobică. Au confirmat participarea delegaţii de pe 5 continente: Australia, Azerbaidjan, Bulgaria, China, Cehia, Finlanda, Franţa, Grecia, India, Italia, Mexic, Noua Zeelandă, Portugalia, Peru, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria şi România'', precizează sursa citată.

Pentru România vor concura la etapa de Cupă Mondială de la Bucureşti următorii sportivi: Daria Mihaiu, Claudia Ristea, Sandra Dincă, Larisa Şuiu, Miruna Iordache, David Gavrilovici, Daniel Ţavoc, Darius Branda, Leonard Manta, Antonio Surdu, Vlăduţ Popa, Mădălin Boldea.

După Campionatele Europene din 2011 de la Bucureşti, etapele de Cupă Mondială din 2001 (Bucureşti) şi 2013 (Timişoara), concursul din octombrie este a patra competiţie internaţională de gimnastică aerobică organizată în România.

La evenimentul organizat la Sala Polivalentă din Bucureşti de Federaţia Română de Gimnastică, Primăria Municipiului Bucureşti şi Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism din cadrul Primăriei Capitalei, intrarea spectatorilor este liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.