Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportul Snagov a anunţat oficial despărțirea de antrenorul Laurențiu Tudor: 'Doctorul' plecase de la echipa ilfoveană de două săptămâni

descopera.ro
fotbal minge

Sportul Snagov a anunţat, luni, în mod oficial, despărţirea de antrenorul Laurenţiu Tudor (43 de ani) şi a doi dintre oamenii din stafftul tehnic. ”Doctorul” plecase de la echipa ilfoveană de două săptămâni, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’ .

Laurenţiu Tudor și stafful său au condus Sportul Snagov opt etape, începând cu runda a 11-a şi încheiind cu a 18-a. Personal, Tudor a dat indicaţii doar în trei jocuri, cele din etapele 15 (3-2 cu Rapid), 16 (0-2 cu Concordia Chiajna) şi 17 (2-3 cu Turris Oltul). În celelalte a dat indicaţii de pe bancă secundul Valentin Ivan. În etapa a 19-a, cu CSM Reşiţa (scor 3-3), nimeni din echipa lui Tudor nu a condus echipa, deşi pe foaia de joc a fost trecut antrenorul. Arbitrii sau observatorii n-au băgat însă de seamă această eroare.

”Mulţumim staff-ului format din Laurenţiu Tudor, Valentin Ivan şi Robert Barbu!

Clubul Sportul Snagov anunţă despărţirea de cei trei antrenori. Suntem recunoscători pentru aportul adus echipei şi realizările avute la Snagov. Le dorim mult succes în continuare!

Citește și: Traian Băsescu s-a prăpădit de râs: Niciodată

La ultimul meci din acest an, cel cu FC Argeş, pe banca tehnică va sta antrenorul cu portarii Răzvan Ciodar, urmând să anunţăm în cel mai scurt timp şi numele celorlalţi componenţi din staff-ul care va pregăti echipa în returul Ligii 2.” , a anunţat Sportul Snagov.

Răzvan Ciodar a fost cel care a condus echipa de pe margine şi la meciul din weekendul trecut, înfrângerea cu 2-5 de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.