Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spre deosebire de Putin, Lukașenko i-a felicitat pe americani de Ziua Independenței: 'Le doresc pace'

jurnaltv.md
Belarus Aleksandr Lukasenko

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko a felicitat luni poporul Statelor Unite ale Americii de Ziua Independenței, potrivit agenției belaruse de presă BelTA.

„În această zi festivă, le doresc tuturor americanilor lucruri simple pe care toată lumea să le înțeleagă și să unească pe toți oamenii, indiferent de nivelul de bunăstare și de culoarea pielii: sănătate bună, pace, stabilitate și credință într-un viitor mai bun, ceea ce este posibil doar dacă luptăm împreună pentru asta”, este mesajul adresat de Lukaşenko în nume personal dar și în numele belarușilor.

El a adăugat că este necesar ca lumea să uite de neînțelegerile care despart familii, societăți și continente întregi și să își unească eforturile pentru a găsi o ieșire din situația foarte alarmantă din prezent. „Numai astfel popoarele noastre, în interesul copiilor și nepoților lor, în numele unei cămin comun – întreaga planetă, în numele vieții, vor putea face față contradicțiilor existente”, se mai arată în mesajul președintelui Belarusului.

Şeful statului rus, Vladimir Putin, nu-l va felicita luni pe preşedintele american Joe Biden de Ziua Independenţei în SUA, ca urmare a acţiunilor ''neprietenoase'' ale Washingtonului la adresa Moscovei, a anunţat Kremlinul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.