Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, nicio felicitare pentru Joe Biden: 'Politicile neprietenoase ale Statelor Unite sunt motivul'

National
putin rade

Şeful statului rus, Vladimir Putin, nu-l va felicita luni pe preşedintele american Joe Biden de Ziua Independenţei în SUA, ca urmare a acţiunilor ''neprietenoase'' ale Washingtonului la adresa Moscovei, a anunţat Kremlinul, transmite Reuters, conform AGERPRES.

''În acest an, felicitările cu greu pot fi considerate un lucru adecvat'', a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, reporterilor într-un apel telefonic. ''Politicile neprietenoase ale Statelor Unite sunt motivul'', a adăugat el.

Separat, Kremlinul a apreciat luni că protestele letale care au izbucnit în regiunea Karakalpakstan din Uzbekistan sunt o ''chestiune internă'' care priveşte Taşkentul.

Peskov a declarat că Rusia consideră Uzbekistanul o ''ţară prietenoasă'' şi nu are nicio îndoială că leadership-ul său va soluţiona această chestiune.

Optsprezece oameni au fost ucişi şi 243 au fost răniţi în timpul protestelor din provincia Karakalpakstan ca reacţie la planurile de restrângere a autonomiei provinciei, au anunţat luni autorităţile uzbece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.